BioTech USA Carbox 1000 g citron

BioTech USA Carbox 1000 g broskev.png
Novinka
Carbox je vysoce pokrokový, vědecky vyvinutý komplex sacharidů, který dodá energii pro optimální trénink a zvyšuje energetickou úroveň po tréninku. Obsahuje pět druhů, pomalu, normálně a rychle vstřebatelných sacharidů, které zajišťují plynulé zásobování organismu energií.
Výrobce
BioTech USA
Záruka
Dle data spotřeby
Kód
22001010530
EAN
5999076227037
Hmotnost
1 kg
Dostupnost
Ihned k odeslání
Naše cena s DPH
240,00 Kč/ks
Naše cena bez DPH
208,70 Kč/ks
ks

Produkt patří do kategorie:

Popis

Vědecky vyvinutý komplex sacharidů

Carbox je vysoce pokrokový, vědecky vyvinutý komplex sacharidů, který dodá energii pro optimální trénink a zvyšuje energetickou úroveň po tréninku. Obsahuje pět druhů, pomalu, normálně a rychle vstřebatelných sacharidů, které zajišťují plynulé zásobování organismu energií. Carbox doplní rezervy glykogenu a zvyšuje produkci inzulínu pro antikatabolické procesy. Navíc násobí účinnost kreatinových přípravků, protože pomůže dopravit kreatin přímo do svalových buněk.

Výhody

  • zvyšuje energii po tréninku
  • obsahuje až 5 druhů sacharidů
  • zlepšuje účinky kreatinu
  • zvyšuje produkci inzulínu
  • doplňuje zásoby glykogenu

Doporučené dávkování

Rozmíchejte 1 dávku (50 g) v 300 ml vody nebo oblíbeného nápoje a užívejte před nebo během tréninku.

Nutriční hodnoty

BioTech USA Carbox 1000 g citron
Velikost 1 dávky: 50 g
Počet dávek v balení: 20
Nutriční hodnoty 1 dávka (50 g) 100 g RVH% *
Energetická hodnota 795 kJ / 190 kcal 1590 kJ /380 kcal 9,5%
tuky 0 g 0 g **
z toho nasycené 0 g 0 g **
sacharidy 47 g 94 g 18%
z toho cukry 29 g 58 g 31,5%
bílkoviny 0 g 0 g **
sůl 0,15 g 0,3 g 2,5%
* RVH – Referenční výživová hodnota. Referenční příjem průměrného dospělého (8400 kJ / 2000 kcal)
** RVH není stanoveno
Složení
Maltodextrin, dextróza, sacharóza, fruktóza, kukuřičný škrob, aroma, kyselina (kyselina citrónová), sůl, barviva (E102).
Alergeny
Neobsahuje alergeny.

 

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články